Hogyan, milyen anyagokból építkezzünk? 

Meggyőződésünk szerint 5 szemlélet létezik:

  • A felületes tervező (tisztelet a kivételnek) megtervezi a házat, de annak méreteit nem minden esetben igazítja az egyes építőanyagok méreteihez, így sokszor gazdaságtalan terv születik. Egy jó tervező mindig tájékozódik az építőanyagokról, azok fejlesztéseiről. Ezzel nagyon sok kidobott pénztől óvhatja meg a tájékozatlan megbízót.
  • A szétaprózódott, mindig rohanó kivitelező (tisztelet a kivételnek) kézbe veszi a terveket, s az anyagválasztásnál elsősorban az motiválja, hogy minél könnyebben használható,  minél gyorsabban kivitelezhető munkát végezzen, hiszen az építkezés szezonális munka.
  • Gyártói tanácsokat követve: természetesen minden gyártó hosszasan ecseteli, miért az ő termékük a legjobb, az összehasonlítást nekünk kell elvégeznünk szubjektív módon.
  • Ha az építtetők/vevők maguk választanak építőanyagot, akkor teljesen szubjektív módon tudják ezt megtenni: pl. a szomszéd miből épített, vagy olvastak valamit az interneten, ami meggyőzte őket.
  • Kereskedő tanácsára vásárolunk, aki nem biztos, hogy mindig a legjobbat adja; az ő érdeke azt eladni, amin a legtöbb a haszon.

Ezek után kire támaszkodhatunk?
Elfogultság nélkül állíthatom, hogy RÁNK bízhatja magát!

Mi nem az 5. pont elvei alapján működünk. Ha így tennénk, meggyőződésünk, hogy már nem lennénk a szakmában. 22 év során volt időnk rájönni, hogy a legtöbb haszon nem akkor jön, ha rásózzuk a vevőre a legtöbb hasznot hozó árut, hanem ha meghallgatjuk, ő mit szeretne, mennyi pénze van, mennyi ideje van az építkezésre, majd az első 3 pontban szereplők (tervező, kivitelező, gyártó) ajánlásait összevetve hozzuk meg a vevővel közösen a megfelelő döntést. Az elégedett vevő aztán viszi a jó hírünket, s hozza az új vásárlókat.
Mi nem vagyunk leszerződve egyik tervezővel és kivitelezővel sem, s nem vagyunk kizárólagos partnere egyik gyártónak sem, így mindig azt adjuk és ajánljuk, ami a VEVŐNEK A LEGJOBB! Az új építőanyagokkal is ismerkedve, folyamatos szakmai felkészültségünket latba vetve, átfogó segítséget tudunk biztosítani egy ház felépüléséhez, az alapoktól a tetőig.

Reméljük, hogy elnyerjük az Ön bizalmát is! Tegyenek egy próbát!