• TERRÁN FÉM HÓFOGÓK

  253 Ft259 Ft (bruttó)

  Terrán fém hófogók

  A fém hófogó elem a hó megcsúszásának megelőzésére szolgál. Elsősorban az ereszhez közeli cserépsoroknál célszerű beépíteni, hatásos megfogást nagyobb felületen, sűrű elhelyezéssel eredményez. Rögzítése külön tetőlécekhez történhet, legalább egy ponton szegezéssel. A hullámos cserépnél a hófogó elemnek a cserép völgyrészébe kell felfeküdnie. Meredek tető, nagy épületmagasság esetén inkább a hófogó rács alkalmazása javasolt. Áraink 2018. 12. 01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és db-ra értendőek!
 • TERRÁN VÁPASZEGÉLY

  390 Ft (bruttó)

  Terrán vápaszegély

  A vápaszegélyt a cserép és vápa közötti hézag megszüntetésére építjük be. Így nem jut be a fedés mögé káros mennyiségben a vápában lefolyó csapadék, valamint a porhó. Áraink 2019. 08. 21-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és darabra értendőek!
 • TERRÁN LEZÁRÓFÉSŰ

  396 Ft (bruttó)

  Terrán lezárófésű

  A lezárófésűt az eresz vonalába kell beépíteni, amennyiben a fésűs ereszszellőző elem helyett kettőzött tetőlécre fekszik fel a legalsó cserép. A fésűk követik a cserép alsó felületének vonalát, beengedik az átszellőző levegőt, a madarak, nagyobb bogarak azonban nem tudnak bejutni a fedés alá. Anyaga rugalmas műanyag, rögzítése szegezéssel, csavarozással történhet, kb. 20 cm-es tengelytávokkal. Áraink 2018. 12. 01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és db-ra értendőek!
 • Terrán ereszszellőző elem

  A fésű nélküli ereszszellőző elem az eresznél a legalsó tetőlécre szegezve építhető be (a dupla léc alkalmazása helyett). Az ereszszellőző elem biztosítja a levegő bejutását. A Rundo és a Zenit cseréphez fésű nélküli elem kerül forgalomba. A fésűs változatot a Standard, Danubia, Coppo termékekhez javasoljuk, mert ezeknél a fésűk követik a cserép alsó felületének vonalát. Áraink 2018. 12. 01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és db-ra értendőek!
 • Terrán kúpcserép lezáró elem

  A kúpcserép lezáró elem a kezdő kúpcserép helyettesítésére szolgáló elem a taréjgerinc végein. Esztétikailag zárttá teszi a gerincet, a szellőzés a perforált felülettel mégis biztosított. Áraink 2019. 08.21-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és darabra értendőek!
 • Terrán fésűs ereszszellőző elem

  A fésűs ereszszellőző elem az eresznél a legalsó tetőlécre szegezve építhető be (a dupla léc alkalmazása helyett). Az ereszszellőző elem biztosítja a szellőző levegő bejutását. A Standard, Danubia, Coppo termékekhez javasoljuk, mert ennél a fésűk követik a cserép alsó felületének vonalát. 1 db/eresz fm Áraink 2019. 08. 21-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és db-ra értendőek!
 • TERRÁN SZELLŐZŐSZALAG

  1435 Ft (bruttó)

  Terrán szellőzőszalag

  A szellőzőszalagot az eresz vonalába szokás beépíteni, az átszellőző levegő bevezetésére. Az elem a levegőt beengedi, a madarak, nagyobb bogarak azonban nem tudnak bejutni a fedés alá. Hullámos cserepeknél a lezárófésűvel együtt alkalmazzuk. Áraink 2018. 12. 01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és tekercs-re (5 m/tekercs) értendőek!
 • ISOFLEX TAPE alutükrös ragasztószalag

  Felhasználási területe: belső oldali párafékező- és párazáró fóliák lég- és párazáró toldására. Áraink 2019. március 04-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és tekercs-re értendőek!
 • MASTERMAX TAPE RAGASZTÓSZALAG

  3190 Ft4190 Ft (bruttó)

  MASTERMAX TAPE ragasztószalag

  Páraáteresztő tetőfóliák egyoldalas ragasztásához, sérülések javításához. Áraink 2019. március 04-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és tekercs-re értendőek!
 • Biztonságirács-tartó színes

  A biztonsági (járó)rács és rácstartó használatával a tetőn való közlekedés biztonsága megnő. Anyaga: szinterezett acél Rögzítése: rácstartó-hevederenként négy ponton, külön deszkához szegezéssel, a járórácsot négy ponton csavarozással a rácstartóhoz Szögtartomány: 15–60° Áraink 2019. 08. 21-től az ÁFA-t tartalmazzák és db-ra értendőek!
 • TERRÁN BIZTONSÁGI JÁRÓRÁCS

  6230 Ft10900 Ft (bruttó)

  Biztonsági járórács

  A biztonsági (járó)rács és rácstartó használatával a tetőn való közlekedés biztonsága megnő. Anyaga: szinterezett acél Rögzítése: rácstartó-hevederenként négy ponton, külön deszkához szegezéssel, a járórácsot négy ponton csavarozással a rácstartóhoz Szögtartomány: 15–60° Áraink 2019. 08.21-től az ÁFA-t tartalmazzák és db-ra értendőek!
 • Terrán Mediroll Eco alumínium kúpalátét

  A MediRoll ECO a taréj- és élgerinc fedőeleme, a tetőfedésben alkalmazott elem. UV-álló lakkal bevont, alumíniumból készült szalag. A felület két széle hullámosított a tetőcserép profilgeometriájának kiegyenlítéséhez, a széleken mindkét oldalon öntapadó butilcsíkkal. Hosszirányban bordákkal ellátott, a taréjmetszet töréseinek megfelelően. Felületén perforált a héjazat mögötti átszellőzés biztosítására. A perforáció peremezett a csapóeső és porhó beszivárgásának megakadályozására. Kizárólag száraz, portól, zsírtól, olajtól mentes cserépfelületre lehet ragasztani, a ragasztás általános szabályainak betartásával. Áraink 2019. 08. 21-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és tekercs-re (5 m/tekercs) értendőek!
 • Csatornaszellőző egység Danubia

  Teljes szellőző egység: Cserép és adapter egyben Danubia-hoz Áraink 2019. 08. 21-től az ÁFA-t tartalmazzák és db-ra értendőek!
 • Csatornaszellőző egység Synus

  Teljes szellőző egység: Cserép és adapter egyben Synus-hoz Áraink 2019. 08. 21-től az ÁFA-t tartalmazzák és db-ra értendőek!
 • DAKEA FLEX TETŐKIBUVÓ ABLAK

  26500 Ft29782 Ft (bruttó)

  Dakea Flex tetőkibuvó

  Egy tetőkibúvó különböző nyitási lehetőséggel Az egyszerű beépítés és használat szinonimája. Ezzel a rendkívül kedvező árú megoldással fűtetlen terek, például padlások vagy garázsok szellőzését és megvilágítását biztosíthatja. A Dakea Flex sztenderden felül nyíló kivitelben készül, de igény szerint oldalt nyílóvá átszerelhető. A beépítés egyszerűsítése érdekében a Dakea Flex egy integrált megoldás, amelynél a csomag az ablakot és a burkolókeretet is tartalmazza. A tetőkibúvó a megfelelő héjalás csatlakozáshoz szükséges tömítőhabbal együtt kerül forgalomba. A tömítőhab egyszerűen eltávolítható vagy vágható, és a tetőfedő anyag pontosan a tetőkibúvóhoz illeszthető A Dakea Flex tetőkibúvó 15–60 fokos dőlésszögű tetőkhöz alkalmazható. A tetőkibúvó kompatibilis a leggyakrabban használt tetőfedő anyagokkal Áraink 2018 március 26-tól érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és darabra értendőek!