• Austrotherm AT-H80 homlokzati hőszigetelő lemez

  Az Austrotherm AT-H80 expandált polisztirolhab homlokzati hőszigetelések az épületek minden szerkezetén hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan működtethető épületeket kapunk. Hővezetési tényező : 0,039 W/mK Táblaméret : 100 x 50 cm

  Előnyök

  A falazatok hőszigetelése optimálisan javítható, s a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős mértékű megtakarítását eredményezi. Az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, Megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Áraink 2022.01.01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Austrotherm EPS AT-L2 lépéshangszigetelő lemez

  Az AUSTROTHERM AT-L2 lépéshangszigetelő lemez a lakóépületek, irodák szállodák, kórházak, iskolák, bölcsődék, munkás- és diákszállók, illetve a velük azonos besorolású egyéb építmények úsztatott padlószerkezeteibe építhetők be.

  Termék tulajdonságok

  Nagy terhelhetőség Kiváló lépéshangszigetelő képesség Ökológiailag kedvező Nedvességre nem érzékeny

  Műszaki adatok

  Termékosztály: EPS T2 Hővezetési tényező (közölt érték): 0,044 W/mK Hővezetési tényező (tervezési érték): 0,45 W/mK Táblaméret: 1000 x 500 mm Áraink 2022.01.01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Austrotherm EPS AT-N100 hőszigetelő lemez

  Az AT-N100 anyagot olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel, így például lapostetők, padlók hőszigetelése, födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek az AT-N100 anyagból.

  Termék tulajdonságok

  Terhelhetőség Kiváló hőszigetelő képesség Ökológiailag kedvező Nedvességre nem érzékeny

  Műszaki adatok

  Termékosztály: EPS 100 Hővezetési tényező (közölt érték): 0,037 W/mK Hővezetési tényező (tervezési érték): 0,038 W/mK Táblaméret: 1000 x 500 mm Áraink 2021.07.15-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Austrotherm EPS AT-N150 hőszigetelő lemez

  Az AT-N150 anyagot olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben nagyobb mechanikai igénybevétel lép fel, így például járható lapostetők, terasztetők, tetőparkolók, ipari padlók, járműterhelésnek kitett padlók hőszigetelése, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek az AT-N150 anyagból.

  Termék tulajdonságok

  Nagy terhelhetőség Kiváló hőszigetelő képesség Ökológiailag kedvező Nedvességre nem érzékeny

  Műszaki adatok

  Termékosztály: EPS 150 Hővezetési tényező (közölt érték): 0,034 W/mK Hővezetési tényező (tervezési érték): 0,034 W/mK Táblaméret: 1000 x 500 mm Áraink 2022.01.01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez

  Az Expert Fix bordázott felületű, nagy terhelésre igénybe vehető homlokzati hőszigetelő lemez. Pincefalak, padlók szigetelésére egy költséghatékony megoldás. Hővezetési tényező : 0,035 W/mK

  Előnyök

  A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést ad, így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati és a fogadószinti felületeken jól alkalmazható, igen csekély vízfelvétele és nagy nyomószilárdsága miatt. Egyenes élképzése révén jól illeszkedik a sima élképzésű AUSTROTHERM AT-H80-as lemezhez. Áraink 2022.01.01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • AUSTROTHERM GRAFIT HŐSZIGETELŐ LEMEZ

  914 Ft13716 Ft (bruttó)

  Austrotherm Grafit hőszigetelő lemez

  Az AUSTROTHERM GRAFIT® 80 olyan szürke színű expandált polisztirolhőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab. Hővezetési tényező : 0,031 W/mK Táblaméret : 100 x 50 cm

  Előnyök

  A falazatok hőszigetelése optimálisan javítható, s a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős mértékű megtakarítását eredményezi. Az Austrotherm Grafit kimagasló hőszigetelő képességű! Az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, Megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Áraink 2022.01.01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • AUSTROTHERM GRAFIT REFLEX HŐSZIGETELŐ LEMEZ

  3099 Ft14072 Ft (bruttó)

  Grafit Reflex hőszigetelő lemez

  Az Grafit Reflex homlokzati hőszigetelés a különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik mint a fehér homlokzati hőszigetelő lemez. Hővezetési tényező : 0,031 W/mK Táblaméret : 100 x 50 cm

  Előnyök

  A falazatok hőszigetelése optimálisan javítható, s a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős mértékű megtakarítását eredményezi. Az Austrotherm Grafit Reflex kimagasló hőszigetelő képességű ! Az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, Megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Áraink 2022.01.01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Baumit - Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez

  Az Expert Fix bordázott felületű, nagy terhelésre igénybe vehető homlokzati hőszigetelő lemez. Pincefalak, padlók szigetelésére egy költséghatékony megoldás. Hővezetési tényező : 0,035 W/mK

  Előnyök

  A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést ad, így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati és a fogadószinti felületeken jól alkalmazható, igen csekély vízfelvétele és nagy nyomószilárdsága miatt. Egyenes élképzése révén jól illeszkedik a sima élképzésű AUSTROTHERM AT-H80-as lemezhez. Áraink 2022.01.01-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Sale!

  Baumit DuoContact ragasztó hőszigetelő rendszerekhez

  Páraátbocsátó, simító- és ragasztóhabarcs külső és belső térben történő alkalmazásra, polisztirol lemezek ragasztásához és az üvegszövet beágyazásához. Grafitos Eps lemezek (szürke színű) lábazati hőszigetelő lemezek (XPS, Expert) ragasztásához NEM ajánlott !

  Kiszerelés

  25 kg/zsák 1200 kg/raklap

  Ajánlott

  EPS lemezekhez Áraink 2021.05.24-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és 1 zsákra értendőek!
 • Sale!

  BAUMIT DUOTOP HOMLOKZATI VAKOLAT

  9984 Ft16591 Ft (bruttó)

  Baumit DuoTop homlokzati vakolat

  Felhasználásra kész, gyárilag kevert paszta állagú szerves kötőanyagú vékony vakolat bel- és kültéri felhasználásra. A 0018-as és a 0019-es fehér színek mellett három színcsoport színeiből válogathat kedvére, összesen 888 színből. Európa egyik legszélesebb vakolat színválasztéka a Baumit Life új színvilág! www.baumitlife.com Igényeljen színmintát csak bruttó 1270 Ft.-ért hogy a választott szín biztosan megnyerje tetszését. Feldolgozás: Kézi és gépi

  Tulajdonságok

  Víztaszító vékony vakolat bel- és kültérbe, alkalmas hőszigetelő rendszer fedővakolataként is.

  Kiszerelés

  25 kg/vödör

  Ajánlott

  Bármely száraz alapvakolatra és polisztirolos hőszigetelő rendszerekre. Áraink 2021.05.24-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és 1 vödörre értendőek!
 • Sale!

  BAUMIT FELIRAT NÉLKÜLI ÜVEGSZÖVET

  13602 Ft (bruttó)

  Baumit felirat nélküli üvegszövet

  Felirat nélküli lúgálló hagyományos üvegszövet nagy felületekre tapaszokba történő beágyazásához. Rácsosztás : 5 x 5 mm Anyagszükséglet : kb. 1,1 fm/1 m2 felület. 1 tekercs kb 45 m2 -re elegendő. 50 m2 /tekercs

  Ajánlott

  EPS és ásványi szigetelésekhez. Áraink 2021.10.25-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és 1 tekercsre értendőek!
 • Sale!

  BAUMIT MOSAIKTOP LÁBAZATI VAKOLAT 2 mm

  19550 Ft (bruttó)

  Baumit MosaikTop lábazati vakolat

  A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege. Felhordható mindenféle alapvakolatra, XPS és Expert fix lábazati hőszigetelő lemezek fedővakolataként (tapaszolt felületre), közbenső rétegként UniPrimer alapozó használatával. Európa egyik legszélesebb vakolat színválasztéka a Baumit Life új színvilág! www.baumitlife.com Igényeljen színmintát csak bruttó 2667 Ft.-ért hogy a választott szín biztosan megnyerje tetszését. Feldolgozás: Kézi

  Tulajdonságok

  Víztaszító, különösen fagyálló és sóálló, lemosható, belső és külső térben egyaránt felhasználható színes vakolat, erős mechanikai igénybevételekre, elsősorban lábazati vakolatként, 2 mm-es szemcsevastagságban felhordva.

  Kiszerelés

  25 kg/vödör

  Ajánlott

  Mész-cement és cementvakolatra. Beton és más ásványi alapra. (régi) jól tapadó, ásványi és szilikátalapú festékre. Kő és azbesztcement lapra. Gipszvakolatra. Áraink 2021.05.24-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és vödörre értendőek!
 • Sale!

  BAUMIT MŰANYAG SZEGES DŰBEL

  48 Ft88 Ft (bruttó)

  Baumit műanyag szeges dűbel

  Homlokzati hőszigetelést rögzítő dűbel műanyag beütő ékkel szerelve.

  Alkalmazható

  EPS, Open, Expert, XPS, és ásványi hőszigetelő lemezek rögzítésére beton, tégla és üreges tégla falazatokra.

  Műszaki adatok

  Tányérátmérő : 60 mm Rögzítési mélység: 25 mm Anyagszükséglet : min. 6 db/m2 Áraink 2021.10.25-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és darabra értendőek!
 • Sale!

  BAUMIT OPENTOP HOMLOKZATI VAKOLAT

  15273 Ft21684 Ft (bruttó)

  Baumit OpenTop homlokzati vakolat

  A 0018-as és a 0019-es fehér színek mellett három színcsoport színeiből válogathat kedvére, összesen 888 színből. Európa egyik legszélesebb vakolat színválasztéka a Life új színvilág! www.baumitlife.com Igényeljen színmintát csak bruttó 1270 Ft.-ért hogy a választott szín biztosan megnyerje tetszését. Felhasználásra kész, paszta állagú, ásványi, káli-vízüveg kötőanyagú vékony vakolat. Feldolgozás: Kézi és gépi

  Tulajdonságok

  Vékony vakolat az Open Lélegző Homlokzathoz.

  Kiszerelés

  25 kg/vödör

  Ajánlott

  Az Open Lélegző Homlokzathoz. Ásványi alapvakolatokra, hőszigetelő rendszerekre, mész-/cement vakolatokra, betonra. Jól tapadó szilikát festékekre és vakolatokra. Gipszkarton lapokra (előkészítés: 2 x Baumit SperrGrund) Áraink 2021.05.24-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és vödörre értendőek!
 • BAUMIT PROTHERM HŐSZIGETELŐ RENDSZER

  2911 Ft10150 Ft (bruttó)

  Baumit ProTherm hőszigetelő rendszer

  A ProTherm hőszigetelő rendszer egy Jól bevált költséghatékony megoldás amely panel és társasházak felújításához is ideális. Hőszigetelés és homlokzatképzés egyben.

  A rendszer elemei

  Rendszerragasztó: 6 kg/m2 Hőszigetelő anyag: 1 m2 Üvegszövet: 1 m2 Alapozó: 0,20 kg/m2 Fedőréteg: 2,5 kg/m2 10 év rendszergarancia komplett rendszer* vásárlása esetén! Tanácstalan vagy hogy hogyan szigetelj vagy a legolcsóbb megoldást keresed? Bátran hívj mert biztosan tudunk segíteni. *A legfontosabb betartandó szabály:MINDEN ESETBEN TELJES HŐSZIGETELŐ RENDSZERT válasszunk ! Csak ugyanazon gyártótól származó elemekből felépített rendszer esetében lesz garantált a minősítésekben megadott műszaki teljesítmény. Kizárólag ebben az esetben számíthatunk a gyártó rendszergaranciájára. Az ötletszerűen összeválogatott elemekből készült hőszigetelések csak nevükben azok-tulajdonosuk csalódni fog benne. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és 1 m2-re értendőek!
 • Sale!

  BAUMIT SILIKÁTTOP HOMLOKZATI VAKOLAT

  14461 Ft20891 Ft (bruttó)

  Baumit SilikátTop homlokzati vakolat

  Felhasználásra kész, pasztaszerű, vízüveg alapú, ásványi kötőanyagú vékony fedő vakolat, kapart vagy dörzsölt hatású kivitelben, fehér színben vagy színezve, külső vagy belső alkalmazásra. A 0018-as és a 0019-es fehér színek mellett három színcsoport színeiből válogathat kedvére, összesen 888 színből. Európa egyik legszélesebb vakolat színválasztéka a Baumit Life új színvilág! www.baumitlife.com Igényeljen színmintát csak bruttó 1270 Ft.-ért hogy a választott szín biztosan megnyerje tetszését. Feldolgozás: Kézi és gépi

  Tulajdonságok

  Filmréteg nem képződik, időjárásálló, víztaszító, kitűnően átereszti a vízpárát és CO2-ot, kevéssé szennyeződik, nem éghető, könnyen feldolgozható.

  Kiszerelés

  25 kg/vödör

  Ajánlott

  Kifejezetten ajánlott ásványi hőszigetelő rendszerekre. Valamennyi táblás hőszigetelő-rendszer üvegszövettel erősített tapaszrétegére. Dörzsölt mész, mész-cement és cement vakolatokra. Beton és egyéb ásványi alapfelületekre (simító masszák). (régi) jól tapadó ásványi-, szilikát- és diszperziós festékbevonatokra és vakolatokra. Gipsz vakolatokra és gipszkarton lapokra (előkészítés kezelés: 2 x Baumit SperrGrund). Áraink 2021.05.24-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és vödörre értendőek!

Go to Top