Az építőiparban a Baumit név egyet jelent a hozzáértéssel, a modern, kiváló minőségű termékekkel, dinamikus, innovatív vállalattal.

 • Akció!

  BAUMIT MŰANYAG SZEGES DŰBEL

  43 Ft79 Ft (bruttó)

  Baumit műanyag szeges dűbel

  Homlokzati hőszigetelést rögzítő dűbel műanyag beütő ékkel szerelve.

  Alkalmazható

  EPS, Open, Expert, XPS, és ásványi hőszigetelő lemezek rögzítésére beton, tégla és üreges tégla falazatokra.

  Műszaki adatok

  Tányérátmérő : 60 mm Rögzítési mélység: 25 mm Anyagszükséglet : min. 6 db/m2 Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és darabra értendőek!
 • Akció!

  BAUMIT FÉM SZEGES DŰBEL

  66 Ft153 Ft (bruttó)

  Baumit fém szemes dűbel

  Homlokzati hőszigetelést rögzítő dűbel hőhídmentes fém beütő ékkel szerelve.

  Alkalmazható

  EPS, XPS, és ásványi hőszigetelő lemezek rögzítésére beton, tégla és üreges tégla falazatokra.

  Műszaki adatok

  Tányérátmérő : 60 mm Rögzítési mélység: 25 mm Hőszigetelés vastagságánál figyelembe vett vakolat : 20 mm Anyagszükséglet : min. 6 db/m2 Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és darabra értendőek!
 • Akció!

  Baumit Protherm - Austrotherm AT-H80 homlokzati hőszigetelő lemez

  Az Austrotherm AT-H80 expandált polisztirolhab homlokzati hőszigetelések az épületek minden szerkezetén hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan működtethető épületeket kapunk. Hővezetési tényező : 0,039 W/mK Táblaméret : 100 x 50 cm

  Előnyök

  A falazatok hőszigetelése optimálisan javítható, s a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős mértékű megtakarítását eredményezi. Az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, Megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Akció!

  Baumit műanyag sarokvédő szegély üvegszövettel

  Valamennyi hőszigetelő rendszerhez műanyag sarokvédő szegély lúgálló üvegszövettel.

  Kiszerelés

  2,5 fm/szál Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és szálra értendőek!
 • Baumit Startherm EPS - Austrotherm Grafit hőszigetelő lemez

  Az AUSTROTHERM GRAFIT® 80 olyan szürke színű expandált polisztirolhőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab. Hővezetési tényező : 0,031 W/mK Táblaméret : 100 x 50 cm

  Előnyök

  A falazatok hőszigetelése optimálisan javítható, s a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős mértékű megtakarítását eredményezi. Az Austrotherm Grafit kimagasló hőszigetelő képességű! Az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, Megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Akció!

  BAUMIT LÁBAZATI ZÁRÓSZEGÉLY

  883 Ft4367 Ft (bruttó)

  Baumit lábazati zárószegély

  Valamennyi hőszigetelő rendszerhez, alumínium lábazati zárószegély vízorral. Vastagság a hőszigetelő lemezek vastagságának megfelelően.

  Kiszerelés

  2,5 fm/szál Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és szálra értendőek!
 • Akció!

  Baumit StarTherm Mineral homlokzati hőszigetelő lemez

  A Baumit StarTherm Mineral ásványi lemez kiváló hőszigetelő! Nem éghető ! Nemcsak jól szigetel hanem a hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Víztaszító, páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Egészségre nem káros. Hővezetési tényező : 0,036 W/mK Táblaméret : 100 x 60 cm

  Előnyök

  A falazatok hőszigetelése optimálisan javítható, s a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős mértékű megtakarítását eredményezi. A Baumit StarTherm Mineral ásványi lemez kimagasló hőszigetelő képességű ! 1000 fokig tűzálló ! A kőzetgyapot hőszigetelések páraáteresztőek, így biztosítják az épületszerkezetek lélegzését, szellőzését. Nem zsugorodnak, nincs hőmozgásuk, és rugalmasságuk révén képesek áthidalni az épületszerkezetek kisebb mozgásait anélkül hogy a külső vakolat megrepedne. Kiváló hangszigetelők. Az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, Megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Akció!

  Baumit - Austrotherm XPS lábazati hőszigetelő lemez

  Rózsaszínű extrudált polisztirol hab. A zárt cellaszerkezetű anyag vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi, s így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik. Az épületek élettartama alatt az extrudált hab nagyon jó mechanikai tulajdonságai sem változnak. Hővezetési tényező: 3-6 cm 0,035 W/mK 7-12 cm 0,036 W/mK 14-20 cm 0,038 W/mK Táblaméret : 125 x 60 cm Élképzés: egyenes

  Előnyök

  Az érdesített felületű XPS homlokzati hőszigetelő rendszerek lábazatának kialakítására alkalmazható. Az érdesített felület a ragasztóanyag fokozott tapadását teszi lehetővé. Terhelhető, nedves környezetben is alkalmazható. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Baumit OpenTherm homlokzati hőszigetelő lemez

  Különlegesen jó hőszigetelő és páraáteresztő képességű polisztirol lemezek (μ érték=10), speciálisan téglához kifejlesztve, a Baumit open Klímahomlokzat rendszereleme. Hővezetési tényező : 0,040 W/mK Táblaméret : 100 x 50 cm

  Előnyök

  Lélegző homlokzat. A falazatok hőszigetelése optimálisan javítható, s a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős mértékű megtakarítását eredményezi. Az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, Védelem a penészedés ellen ! Megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • BAUMIT MINTASZÍN

  1500 Ft (bruttó)

  Baumit mintaszín

  A 0018-as és a 0019-es fehér színek mellett három színcsoport színeiből válogathat kedvére, összesen 888 színből. Európa egyik legszélesebb vakolat színválasztéka a Baumit Life új színvilág ! www.baumitlife.com Igényeljen színmintát hogy a választott szín biztosan megnyerje tetszését. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és 1 vödör mintaszínre értendőek!    
 • Baumit Startherm EPS - Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez

  Az Grafit Reflex homlokzati hőszigetelés a különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik mint a fehér homlokzati hőszigetelő lemez. Hővezetési tényező : 0,031 W/mK Táblaméret : 100 x 50 cm

  Előnyök

  A falazatok hőszigetelése optimálisan javítható, s a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős mértékű megtakarítását eredményezi. Az Austrotherm Grafit Reflex kimagasló hőszigetelő képességű ! Az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, Megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Akció!

  Baumit - Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez

  Az Expert Fix bordázott felületű, nagy terhelésre igénybe vehető homlokzati hőszigetelő lemez. Pincefalak, padlók szigetelésére egy költséghatékony megoldás. Hővezetési tényező : 0,035 W/mK

  Előnyök

  A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést ad, így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati és a fogadószinti felületeken jól alkalmazható, igen csekély vízfelvétele és nagy nyomószilárdsága miatt. Egyenes élképzése révén jól illeszkedik a sima élképzésű AUSTROTHERM AT-H80-as lemezhez. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Akció!

  Baumit DuoContact ragasztó hőszigetelő rendszerekhez

  Páraátbocsátó, simító- és ragasztóhabarcs külső és belső térben történő alkalmazásra, polisztirol lemezek ragasztásához és az üvegszövet beágyazásához. Grafitos Eps lemezek (szürke színű) lábazati hőszigetelő lemezek (XPS, Expert) ragasztásához NEM ajánlott !

  Kiszerelés

  25 kg/zsák 1200 kg/raklap

  Ajánlott

  EPS lemezekhez Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és 1 zsákra értendőek!
 • Akció!

  BAUMIT PROTHERM HŐSZIGETELŐ RENDSZER

  1783 Ft6106 Ft (bruttó)

  Baumit ProTherm hőszigetelő rendszer

  A ProTherm hőszigetelő rendszer egy Jól bevált költséghatékony megoldás amely panel és társasházak felújításához is ideális. Hőszigetelés és homlokzatképzés egyben.

  A rendszer elemei

  Rendszerragasztó: 6 kg/m2 Hőszigetelő anyag: 1 m2 Üvegszövet: 1 m2 Alapozó: 0,20 kg/m2 Fedőréteg: 2,5 kg/m2 10 év rendszergarancia komplett rendszer* vásárlása esetén! Tanácstalan vagy hogy hogyan szigetelj vagy a legolcsóbb megoldást keresed? Bátran hívj mert biztosan tudunk segíteni. *A legfontosabb betartandó szabály:MINDEN ESETBEN TELJES HŐSZIGETELŐ RENDSZERT válasszunk ! Csak ugyanazon gyártótól származó elemekből felépített rendszer esetében lesz garantált a minősítésekben megadott műszaki teljesítmény. Kizárólag ebben az esetben számíthatunk a gyártó rendszergaranciájára. Az ötletszerűen összeválogatott elemekből készült hőszigetelések csak nevükben azok-tulajdonosuk csalódni fog benne. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és 1 m2-re értendőek!
 • Baumit Open Reflect homlokzati hőszigetelő lemez

  Ezüstszürke színű, különösen jó hőszigetelő és páraáteresztő képességű polisztirol lemezek (μ érték=10) grafitőrleménnyel, speciálisan téglához kifejlesztve, a Baumit open Klímahomlokzat rendszereleme. Hővezetési tényező : 0,032 W/mK Táblaméret : 100 x 50 cm

  Előnyök

  Lélegző homlokzat. A falazatok hőszigetelése optimálisan javítható, s a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős mértékű megtakarítását eredményezi. Az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, Védelem a penészedés ellen ! Megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és m2-re értendőek!
 • Baumit StarTherm EPS - Grafit homlokzati hőszigetelő rendszer

  A StarTherm EPS hőszigetelő rendszer 23 %-kal hatékonyabb hőszigetelés. Hőszigetelés és homlokzatképzés egyben.

  A rendszer elemei

  Rendszerragasztó: 6 kg/m2 Hőszigetelő anyag: 1 m2 Üvegszövet: 1 m2 Alapozó: 0,20 kg/m2Fedőréteg: 2,5 kg/m2 10 év rendszergarancia komplett rendszer* vásárlása esetén! Tanácstalan vagy hogy hogyan szigetelj vagy a legolcsóbb megoldást keresed? Bátran hívj mert biztosan tudunk segíteni. *A legfontosabb betartandó szabály:MINDEN ESETBEN TELJES HŐSZIGETELŐ RENDSZERT válasszunk ! Csak ugyanazon gyártótól származó elemekből felépített rendszer esetében lesz garantált a minősítésekben megadott műszaki teljesítmény. Kizárólag ebben az esetben számíthatunk a gyártó rendszergaranciájára. Az ötletszerűen összeválogatott elemekből készült hőszigetelések csak nevükben azok-tulajdonosuk csalódni fog benne. Áraink 2020.03.02-től érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák és 1 m2-re értendőek!